Voor personen- en groepsvervoer in de regio Menaam

Taxi Van der Horn houdt zich bezig met kleinschalig personen- en groepsvervoer in de regio Menaam (en natuurlijk ook daarbuiten!). Het vervoer bestaat o.a. uit  zittend ziekenvervoer, rolstoelvervoer, luchthavenvervoer, vervoer voor instellingen en stichtingen, scholierenvervoer en straattaxi. 

Groepsvervoer


Met een groep de stad in? Of bent u op zoek naar vervoer voor een uitje van een instelling of stichting? Met het groepsvervoer van Taxi van der Horn uit Menaam bent u verzekerd van een comfortabele rit. Onze groepswagens (tot 8 personen) zijn goed uitgerust en dat geldt ook voor u als u aankomt op uw bestemming. 

Luchthavenvervoer


Op een stressloze manier naar het vliegveld? Stap in bij een taxi van Taxi van der Horn uit Menaam en wij zorgen dat u zonder zorgen uw vliegtuig haalt. Maak een afspraak en wij staan er. Dag en nacht. U kunt ook gebruikmaken van het groepsvervoer van onze taxiservice als u met meer personen bent. Laat het ons wel even weten.

Groepsvervoer en individueel vervoer in Menaam

Zieken- en rolstolvervoer


Uiteraard zorgen wij ook voor optimaal zieken- en rolstolvervoer in de regio Menaam. Onze rolstoelbussen zijn voorzien van de modernste 4-punts vastzetsystemen en 3-puntsgordels. In de bussen kunnen maximaal 6 rolstoelen vervoerd worden. Tevens zijn de bussen voorzien van een lift en verlaagde instap. Voor een groot aantal zorgverzekeraars verzorgen wij zittend ziekenvervoer. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een EHBO-diploma, AED en reanimatie. 

Op rekening


U kunt ook op rekening rijden bij Taxi van der Horn in Menaam. Vooral onze zakelijke klanten maken hier gebruik van, maar voor de particulier (personen- of groepsvervoer) is deze service ook zeer geschikt. U krijgt iedere maand een overzichtelijke factuur waar al uw ritten op staan gespecificeerd. Handig en efficiënt. Net als wij eigenlijk.